Vi söker en ekonom till Processing - Tillsatt

Processing AB är nordens ledande leverantör för offentliga bad och spaanläggningar. Vi tillhandahåller unik kompetens inom allt från spa, sauna, wellness och hydromassage till vattenrutschar, allt komplett med badvattenrening. Processing är en nordisk aktör med mer än 40 års erfarenhet.

Vi finns idag med kontor i Kungsbacka (huvudkontor), Stockholm och Piteå samt som egna bolag i Norge, Finland och Danmark. Antalet anställda uppgår till cirka 85 personer och gruppens totala omsättning överstiger 280 Mkr. Läs mer på www.processing.se.

Ekonom

Är du en driven och analytisk ekonom som gillar att få arbeta med hela bolagets ekonomiska flöde så är det här tjänsten för dig!

Hos oss på Processing får du vara en del av ett företag som ligger i framkant i sin bransch. Ekonomifunktionen är centraliserad till Kungsbacka och hanterar våra svenska, norska , finska och danska bolag. Avdelningen består idag av 4 medarbetare. 

Tjänsten är på heltid med placering i Kungsbacka.

Arbetsuppgifter

Som ekonom hos oss ansvarar och utvecklar du den löpande ekonomin för något eller några av våra dotterbolag. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara kund- och leverantörsreskontra, fakturaattestering, betalningsflöden, löpande bokföring, likviditetsplanering, deklarationer, visst bokslutsarbete, samt stöttning där behov uppstår.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet från liknande position eller arbetsuppgifter är meriterande
  • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
  • Erfarenhet från Visma Business är meriterande

Personliga egenskaper

Som person är Du noggrann, social, öppen och har lätt för att samarbeta. Du kan även arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Det är viktigt att du tar ansvar och ser till att leverera bra kvalitet i rätt tid. Du vill utvecklas, är nyfiken och lättlärd.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i ett expansivt bolag med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Vi är ett glatt och drivet gäng som sitter i trevliga lokaler i Borgås i Norra Kungsbacka.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete hos Processing AB – sök idag!
Urval sker löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till: jannica.sjostrom@processing.se

Kontaktperson: Jannica Sjöström, Ekonomichef, 0300-837044, jannica.sjostrom@processing.se