Välkända ansikten i branschen stärker vår serviceavdelning.

TRISS I ESS!
Stärker vårt team och ökar tillgängligheten inom service och eftermarknad.
Läs pressmeddelandet >

Tommy Hellstadius
Servicechef Water Treatment

Tommy inledde sin bana som servicetekniker inom vattenbehandling 1989 och har jobbat med service och montage inom kraftindustri, sjukhus, Pulp & paper och badanläggningar. Det har även inneburit en hel del jobb över hela världen med främst montage och uppstart av diverse industrianläggningar.

Sedan 2003 har Tommy arbetat som servicechef med stort fokus på att utveckla bland annat kundanpassade tjänster inom förebyggande underhåll och serviceavtal. Tommy kommer närmast från BWT och kommer på Processing att utgå från våra kontor i Borås och Kungsbacka med företrädelsevis Sverige som geografiskt arbetsområde.

Kennet Spjuth
Servicetekniker Water Treatment

Med 30 år av erfarenhet som servicetekniker hos bland annat Vivendi, Vattenteknik, Pure Water Scandinavia/PWS och nu senast hos BWT.

Kennet har jobbat med allt från dricksvatten för kommunala vattenverk, till processvatten för industri och kraftverk genom bland annat avhärdning och totalavsaltningsanläggningar.
Kennet har även stor kunskap och erfarenhet inom teknik och områden som avjonisering, RO/EDI-teknik till laboratorier, sterilcentraler, industri och värmekraftverk.

Niclas Ember
Servicetekniker Water Treatment

Även Niclas hade sin senaste anställning hos BWT.
Med ett tidigt intresse för elektronik utbildade sig Niclas inom just elektronik och automationsteknik, för att så småningom börja jobba med vattenrening.
Efter snart 30 år inom vattenreningsbranschen har Niclas en gedigen kunskap och erfarenhet från de flesta typer av filter och reningstekniker på diverse olika anläggningar inom processindustri, simhallar eller vattenverk.