Välkommen in i vår monter på ProcessTeknik 2018

Det som en gång var självklart, är faktiskt inte längre det.
Att ha obegränsad tillgång till rent vatten har nog varit en självklarhet för de flesta människor i norden. Men idag har vi förstått att det inte längre kommer vara lika självklart. Hur förhåller vi oss till detta? Titta in i vår monter C02:22 på ProcessTeknik i Göteborg för en diskussion om hur man finner lösningar och idéer kring besparing, återvinning och kretsloppstänkande runt i stort sett alla vattenprocesser. Välkomna, för visst är det värt att kika på möjligheterna där vi gemensamt kan skapa en bättre framtida miljö? 

Processing Water Treatment AB, med bred kompetens inom vattenrening. Genom vår långa branschnärvaro och samverkan med ledande agenturer kan vi alltid göra bästa val av lösning efter förutsättningar och därmed vara säkra på att den mest optimala kombinationen mellan prestanda, driftskostnad och användarvänlighet uppnås.

Oavsett om det om det handlar om ett enskilt system eller en komplett funktionsentreprenad, slutar vårt engagemang inte vid en fullgjord leverans. Vi är en stabil partner över tid.

Välkommen, skriv ut din kostnadsfria entrebiljett >