Kompetens, erfarenhet och marknadens senaste teknik för rening av vatten

Processing - med alla bitar på plats blir pusslet komplett!
Processing är Nordens ledande leverantör för offentliga bad och spaanläggningar. Tack vare en ekonomiskt stabil och välmående organisation har vi satt de viktiga hörnstenar som gör att alla pusselbitarna faller på plats.

”Hands on, know how” engagerad och kunnig personal
Som kund hos Processing får du tillgång till hela vår personalstyrka och dess kunskap och engagemang. Vi är alltid beredda att hugga i lite extra när du behöver det!

Vattenbehandling
Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk, därför erbjuder Processing det mest kompletta sortimentet av noga utvalda agenturer och produkter, allt från kompletta styrsystem till små fina ventiler.  Vi förstår vikten av att kunna lita på att den teknik man väljer att investera i är testad och beprövad. Den skall uppfylla rådande normer och motsvara dagens högt ställda krav på energieffektivitet och bästa miljöval.

Bassänger, Attraktioner, Bastu & Wellness
Processing erbjuder exklusiva spamiljöer för hotellsegmentet samt kompletterande utrustning på baden som gör upplevelsen så mycket större för alla åldersgrupper. Vi kan erbjuda allt från en skön bastuavdelning, vattenmassage i relaxbassäng till barnattraktioner och häftiga vattenrutschbanor.

Tjänster
Tack vare vår rikstäckande service och eftermarknadsavdelning kan vi erbjuda tjänster i form av serviceavtal, uppstarter med mera. Vi kan även erbjuda tjänster runt CAD (3D), konstruktion och projektledning. Allt baserat på mångårig erfarenhet och kunskap.

Branschledande agenturer - beprövad teknik
Processing har genom åren byggt upp ett gott renomé även ute i Europa vilket har gett fördelen att kunna handplocka, välja och anpassa de agenturer som passar vår portfölj och den nordiska marknadens förutsättningar bäst.

Stor auktoriserad serviceavdelning
Vår servicepersonal genomgår årligen utbildningar hos våra agenturer för att säkerställa kunskapsnivån och på bästa sätt kunna ge våra kunder den service de förväntar sig. Vi erbjuder förebyggande underhåll via olika serviceavtal. I Kungsbacka har vi även auktoriserad service, verkstad och full reservdelshållning för Dolphin bottensugar.

Processing Adaptable Systems
 - erbjuder ett brett urval av tekniklösningar som ger kunden full möjlighet att göra rätt teknikval. Genom att behärska och kunna erbjuda alla kända tekniker och produkttyper på marknaden kan vi i samråd med kunden erbjuda bästa teknikval utifrån rådande omständigheter och förutsättningar.
- Då blir det bra!

Rikstäckande kundansvar med korta ledtider
Genom våra distriktskontor ute i landet täcker våra duktiga kundrepresentanter in hela Sverige från norr till söder. Ständigt på resande fot är de aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Med eget lager i Kungsbacka lagerhåller vi 95% av vårt förbrukningssortiment vilket ger snabba leveranser. Processing är alltid nära till hands.

Utbildningar och kurser - Allt hänger ihop!
Vi har framgångsrikt utbildat mer än 600 drifttekniker och badhuspersonal sedan 1971. På vårt unika utbildningscenter i Kungsbacka erbjuder vi ett stort antal kurser i allt från grundläggande driftskunskaper, kemisk- teknisk fördjupning till rengöring och hygien på badet. Samt kurser förverksamhetsutövare, där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din befintliga anläggning, och vilka krav du skall ställa på din nya anläggning.