Stötvig Hotell, Larkollen Norge

Støtvig Hotel utanför Larkollen välkomnade sina första gäster redan år 1900 och var i mer än hundra år ett av Oslofjordens mest framstående och berömda havshotell. Under 2011 revs det gamla hotellet och den nuvarande ägaren Fische AS har byggt ett nytt och toppmodernt hotell i New England-stil på exakt samma plats. Helhet och personlig service tillsammans med genomgående hög kvalitet i materialval och utrustning skapar ett unikt hotell. Anläggningen är skapad för oförglömliga upplevelser.

Den spännande spadelen är på hela 1000 kvm, och innehåller avkoppling och rekreation för alla. Här kan man bada i ett flertal bassänger med olika temperaturer både inomhus och utomhus.

Förutom bassänger finns hink- duschar, massageduschar, ångbad, torrbastu, Sanarium, saltbastu, Kneipp-pool, is-källa och terapi pool.

Processing har projekterat och levererat basturum, upplevelseduschar och all övrig utrustning till spa. Därtill även senaste vattenreningsteknik som försörjer samtliga bassänger och ger en garanterat fräsch och välbehaglig sauna- och spaupplevelse.